^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Revista scolii

Revista „Adolescentul”, care debutase în 1994, continuând linia „Almanahului Chimia” (apărut în 1980), îşi schimba în luna mai a anului 2002 numele în „Zburătorul”, odată cu a noua ediţie a Simpozionului organizat de Şcoala Noastră.

Publicaţia şi-a îmbogăţit de-a lungul timpului colectivul de redacţie (în 2003 şi 2004 a făcut parte şi un grup de elevi-pentru ca apoi să fie reprezentat doar de cadre didactice).

Considerăm că am reuşit, datorită pasiunii şi consecvenţei, să imprimăm o anumită linie şi o anumită structură, în paginile „Zburătorului” regăsindu-se cronica şcolii, creaţii ale elevilor, ale profesorilor, articole de specialitate şi metodico-ştiinţifice, în care se reflectă permanenta preocupare pentru bunul mers al învăţământului românesc.

Cu ce aşteptări am pornit? Ce voiam, să facem? Cum voiam să procedăm? Aveam toate aceste idei în minte….O publicaţie se naşte dintr-o serie de motive. Care au fost ale noastre? Am atins toate obiectivele propuse sau numai o parte din ele?

Patru premii consecutive: un premiu I în 2008, un premiu al II-lea în 2009, acordate de IŞJ Teleorman la Concursul de Reviste Şcolare şi două premii I, obţinute la nivel naţional la Expoziţia Naţională de Reviste Şcolare şi Colaje de Iarnă Anelisse, din 19 decembrie 2009; Concursul de Reviste Şcolare, Granturi şi Materiale  Publicitare Şcolare, din 24-29 iunie 2010 de la Iaşi. 

Am încercat sa concentrăm orientarea noastră către nou, către  actualitate. Am vrut sa ieşim din tiparul revistelor-manual şi să fim o revistă vie, la zi cu tot ce se întâmplă, şi poate chiar puţin înainte.

 

 

Copyright © Colegiul Tehnic "General David Praporgescu"