^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Olimpiade si concursuri scolare

Şi în acest an şcolar, elevii şcolii noastre cu înclinaţii deosebite pentru materii interdisciplinare din domeniile tehnologice ,au participat la faza judeteana şi naţională a Olimpiadelor din aria curriculara „Tehnologii” , în funcţie  de calificarea profesională aferentă domeniului de pregătire.Rezultatele pe care ei le-au obţinut, au fost următoarele:              
 
La profilul Resurse naturale şi protecţia mediului,specializarea „Tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului elevii care au participat la faza judeteana au obţinut premiul I şi trei menţiuni. Eleva MATEI ANTOANELA ,clasa a XII a B s-a clasat pe locul I si a   participat  la faza naţională a Olimpiadei, competiţie organizată de Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava, în perioada 5-10 aprilie.
 
La profilul Tehnic ,specializarea „Tehnician mecatronist” , clasa a XII a au participat 3 elevi,   elevul RUŢĂ RAZVAN obţinând locul I, acest lucru asigurându-i participarea la faza nationala , desfaşurată la Cluj.
La profilul Servicii ,elevii şcolii noastre au avut de asemenea rezultate foarte bune
 
Specializarea Tehnician in activitati economice
clasa a XI-a :
REZEANU ALINA -premiul I
clasa a XII-a
TRIFU GEORGIAN – premiul I
BORDIANU MIHAELA – menţiune
 
Specializarea Tehnician in gastronomie
clasa a XI-a
ALBU FELICIA - menţiune  
clasa a XII-a
BURCIN GEORGIANA  – premiul I
DATCU IULIANA    -  premiul III
 
La competiţia Bussines Plan – faza judeteana,desfăşurată la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu din Roşiorii de Vede , firma de exerciţiu COSGEL-TRANS SRL - Coordonator prof. RĂDULESCU FLOAREA şi avându-i ca reprezentanţi pe elevii REZEANU ALINA si  NIŢULESCU   ŞTEFĂNEL de la clasa a XI a A, a obtinut locul I.
Copyright © Colegiul Tehnic "General David Praporgescu"